مشاوره حقوقی رایگان - اضافه مساحت نسبت به سند تک برگ

با سلام
سال 94 یک باب ساختمان ویلایی به مساحت سندی 274 متر خریداری نمودم در چند روز اخیر که برای اخذ پروانه می خواستم اقدام کنم متوجه شدم که مساحت زمین 5 متر مربع بیشتر از سند است .
ضمنا کارشناس ثبت به من گفتند که طبق ابعاد سند مساحت 10 متر مربع اضافه درج شده است(طول زمین 31 متر و عرض آن 9متر و عرض دیگر 8 متر است که مساحت 264 می شود ولی در سند 274 درج شده است) ولی متراژ وضع موجود نشان می دهد که هر دو عرض 9 متری هستند و مساحت 9*31 می شود 279 متر مربع.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر متراز زمین بیشتر از سند است مابه تفاوت را در صندوق اداره ثبت به قیمت روز معامله پرداخت میکنید و درخواست اصلاح سند میدهید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

طبق ماده 355 قانون مدنی فروشنده حق فسخ داره و میتونه در مورد مساحت زائد با شما تراضی کنه...مستندات باید بررسی بشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر املاک مجاور نسبت به مالکیت اعتراضی ندارند و اسناد آنها به درستی صادر شده است از اداره ثبت تقاضای اصلاح سند را نمایید قاعدتا هزینه اضافه مساحت را هم باید به نرخ روز معامله پرداخت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق ماده 385 قانون مدنی فروشنده حق فسخ خواهد داشت