مشاوره حقوقی رایگان - خیار عیب

ماشینی رو خریدم ک فروشنده در قولنامه سلامت شاسی فنی و زیروبند ماشین رو تضمین کرد..بعد از خرید و پس از گذشت 6روز ماشین مورد کارشناسی قرار گرفت و مشخص شد خودرو غیر انچه ک در قولنامه ذکر شده بوده است..ایا اقدام به شکایت فروشنده رو محکوم میکنه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اقدام قضایی مناسب انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام و سپس دادخواست فسخ قرارداد بدهید