مشاوره حقوقی رایگان - مخفی کردن عیب خودرو وسط فروشنده

سلام، خسته نباشید. من دو روز قبل از یک بنگاهی ماشین خریدم. در زمان قولنامه خودرو را به عنوان ماشین دو گانه سوز فروختن. امروز که برای اخذ معاینه فنی رفتیم گفتن اعتبار مخزن های CNG خیلی وقت هست تموم شده و باید مخزن جدید بخری که 7 میلیون خرج داره. پرسش من‌ از شما این است که این کار فروشنده تقلب محسوب میشه یا نه؟
ممنون از شما.

پاسخ ها :

مسلم  ملائي

مسلم ملائي :

استان :

سلام این فقط از موارد فسخ معامله میباشد و میتوانید نسبت به فسخ معامله با توجه به خیار عیب و خیار تبعض صفقه اقدام نمایید

ریحانه حیدری مقدم

سرکار خانم ریحانه حیدری مقدم :

بسلام .اگر بتوانید مخفی کردن عیب را اثبات کنید میتوانید معامله را فسخ کنید