مشاوره حقوقی رایگان - توهین و فحش و ضرب و شتم

مادرخانمم همیشه در زندگی ما دخالت داره و خانمم رو با حرف هاش تحریک کرده و خانمم رو از من ناراضی می منه - حالا سر یک دوای لفظی من و خانمم که بعد تمام شد - مادر خانمم آمده ساعت 11 شب دم خونه ام و منو از خواب بیدار کرده و فحش و ناسزا به من و مادرم و پدرم داده - و منم احترام کردم و کاری نکردم رفته شکایت کرده که دستم درد گرفته
منم شکایت کردم ولی به خاطر خانمم بخشیدم به شرط صلح و سازش حالا اون ادامه گرفته من چه کار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند بررسی است می توانید تماس بگیرید اما بار اثبات بر عهده ایشان است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ قانونی باید جزئیات موضوع بررسی گردد