مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به جریمه

باسلام در مورخه 1400/5/11 ساعت 15:7 پیامک جریمه 525000 تومانی مبنی بر تردد غیرضرور در شهر نارنجی دره شهر برام ارسال شد در صورتی که من خوزستان هستم و نه خودم و نه ماشینم هیچ وقت به آن شهر نرفتیم و در محل کارم در شرکت معدن چناره شهرستان اندیمشک بودم صورتجلسه افراد روستا و مهر شورا و نامه از شرکت بردم که قبول نکردن لطفا پیگیری فرمایید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا با ارائه دلایل به پلیس راهور بروید و اعتراض کنید. اگر موثر نشد به دادگاه اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مراکز پلیس به اضافه ده مراجعه نسبت به اخذ برگه جریمه اقدام و طریق راهور پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به پلیس به اضافه ده مراجعه نسبت به اخذ برگه جریمه اقدام و طریق راهور پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مراکز پلیس به اضافه ده مراجعه نسبت به اخذ برگه جریمه اقدام و طریق راهور پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به پلیس به اضافه ده مراجعه نسبت به اخذ برگه جریمه اقدام و طریق راهور پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به پلیس راهور مراجعه و اعتراض خود را مطرح نمایید و اثبات نمایید که اصلا در آن شهر ، نبوده اید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اینکه قبول نکرده اند پاسخی غیر منطقی است. با دلایل و مدارک خود دال بر عدم حضور در شهر مذکور به پلیس راهور مراجعه و خواهان پیگیری موضوع شوید. در غیر اینصورت از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به پلیس به اضافه ده مراجعه نسبت به اخذ برگه جریمه اقدام و طریق راهور پیگیری نمایید