مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از گران فروشی طلا

با عرض سلام و ادب
در تاریخ 6/11از طلا فروشی واقع در هفت حوض دو قطعه طلا با وزن 17/810گرم به مبلغ سی و یک میلیون و صد خریدم حالا فهمیدم چقدر گران حساب کرده طلای خالص بیست میلیون ششصد و 7%سود و مزد ساخت هم روی هم اینقدر نمیشده حالا چکار کنم. فاکتور را دارم و در فاکتور مزد ساخت را هم ننوشته لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام ابتدا به اتحادیه طلا فروشان شکایت کنید اگر به نتیجه نرسیدید به سازمان تعزیرات حکومتی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا طلافروش درست محاسبه کرده است زیرا در زمان فروش طلا ، هم قیمت طلا و هم اجرت ساخت و هم مالیات ارزش افزوده محاسبه خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق اتحادیه پیگیری کنید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. ابتدائا بامراجعه به یک. طلافروشی متبحر ارزش طلای خریداری را در زمان خرید محاسبه کنید سپس در صورت احراز هر گونه تخلف و تقلب با نگارش درخواستی و شرح ماجرا و ضمیمه نمودن کپی فاکتورها ب اتحادبه طلافروشان مراجعه نمایید و خواهان بررسی و رسیدگی ب موضوع شوید. در صورت عدم پیگیری ز طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه و تعزیرات پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اتحادیه و‌ تعزیرات پیگیری فرمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از لحاظ تخلف صنفی به اتحادیه طلافروشان شکایت کنید ( سامانه آنلاین ثبت شکایت طلا)
همچنین بابت جرم ارتکابی به دلیل گرانفروشی به تعزیرات حکومتی می توانید شکایت کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اتحادیه طلافروشان شکایت کنید