مشاوره حقوقی رایگان - دعوی متقابل علیه شرخر و درخواست جلب ثالث

با سلام،یک فقره چک بابت تخلیه وتسویه مورد اجاره به مستاجر پرداخت،ولی نامیرده برا تسویه مراجعه نکرده وچک رابه غیر (شرخر) برگشت ودر یکی از شعبات حل اختلاف دادسرا اقامه نموده،اکنون این جانب باید دادخواست متقابل به شعبه بدهم،از نظر جلب ثالث یعنی کسی که چک رو به او داده ام یا لایحه کفایت میکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست استرداد لاشه چک بدهید یا با عنوان خیانت در امانت می توانید تخت شرایطی شکایت کنید.

یک وکیل :

سلام طی یک اظهارنامه استرداد لاشه چک را مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طی یک اظهارنامه استرداد لاشه چک را مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک اظهارنامه استرداد لاشه چک را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

طی یک اظهارنامه استرداد لاشه چک را مطرح کنید