مشاوره حقوقی رایگان - مرحله تجدید نظر

سلام،من دادخواست تجدیدنظر دادم رفته شعبه بدوی و ثبت شده،به همراه اون یه لایحه هم ارسال کردم،حالا پرونده مونده توی شعبه بدوی،میخوام دوباره یه لایحه تکمیلی بفرستم،آیا امکانش هست این کار رو انجام بدم؟؟یا صبر کنم پرونده به شعبه تجدیدنظر ارسال شد بعد لایحه بدم؟؟آیا میتونم در مرحله تجدید نظر دادخواست جلب ثالث ارائه بدم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جلب ثالث ممکن نیست.
لایحه می توانید ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید لایحه تکمیلی و مجدد هم ارسال کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قبل از ارسال به تجدیدنظر باید لایحه بفرستید تا برای تجدیدنظر خوانده ارسال شود تا فرصت پاسخ گویی داشته باشد
در مرحله تجدید نظر می توانید جلب ثالث کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام می توانید لایحه تجدیدنظر و تکمیل ارسال نمایید،جلب ثالث ممکن نیست،جهت راهنمایی کاملترازطریق دادراه تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید لایحه از طریق دفاتر خدمات ارسال ممایید
خیر

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام جلب ثالث در تجدید نظر امکان ندارد و نیز لایحه تکمیلی اصولا در این مرحله پذیرفته نمی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله‌امکان ارسال‌لایحه تکمیلی هست و جلب ثالث در جلسه اول هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همراه با لایحه تجدیدنظر دادخواست جلب ثالث بدهید