مشاوره حقوقی رایگان - جلب ثالث در مرحله واخواهی

با سلام
دادخواست تحریر و تقسیم ترکه دادیم دادگاه بدوی رای کامل بسود ما صادر نمود یکی از خواندگان غیابی دادخواست تجدیدنظر خواهی در مهلت واخواهی داد و اشکال شکلی و ماهوی مطرح کرد اشکالات ماهوی تکرار مکررات بدوی بود ولی اشکال شکلی ما دو نفر از 70 نفر خواندگان را فراموش کرده بودیم در مهلت ده روزه دادگاه بدوی ما به اشکالات جواب داده و دادخواست جلب ثالث نموده و دو نفر جا مانده را اضافه کردیم ولی دادگاه بدوی پرونده را به تجدیدنظر فرستاد ولی چون در مهلت واخواهی بود پرونده مجددا به دادگاه بدوی عودت داده شد حال دادگاه بدوی دادخواست جلب ثالث را بصورت جداگانه و دادخواست اصلی را نیز ثبت نموده و یک جلسه همزمان برای هر دو پرونده ابلاغ نموده است لذا سوالم این است که دادگاه که بدوی است در این جلسه آینده همچنین در خصوص جلب ثالث چه کاری انجام خواهد داد .
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

موضوع به لحاظ اهمیت نیازمند بررسی تخصصی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هردو پرونده رسیدگی صورت میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مجلوب ثالث مانند یکی از اصحاب دعوا در مرحله بدوی دفاع می‌نماید به دادگاه بدوی رای صادر می‌کند که نسبت به مجلوب ثالث و طرفین قابل تجدید نظر در محاکم تجدید نظر استان است

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم با توجه به سوال مطروحه و توضیحات ارائه شده جهت راهکار مناسب حقوقی مستلزم اخذ توضیحات بیشتر و بررسی اسناد و مدارک می باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باید دادخواست جداگانه علیه آن دو نفر ثبت نمایید جلب ثالث درست نیست