مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه ایرانی

با عرض سلام و خسته نباشید من آقایی 25 ساله و افغان تبار هستم در ایران بدنیا اومدم 25 ساله که همینجا هستم پدر و مادرمم همینجان و افغانستانی هستن هردو ولی من اصلا حتی تا به حالا افغانستان نرفتم و کاملا به صورت قانونی در ایرانم میخواستم بدونم آیا راهی داره من بتونم شناسنامه ایرانی دریافت کنم خیلی برام مهمه بخاطر نداشتن شناسنامه ایرانی دختری که دوسش دارمو دارم از دست میدم لطفا کمکم کنید حاضرم بخاطر گرفتن شناسنامه ایرانی هرکاری کنم تا به عشقم برسم هزینشم مشکلی نیست آیا شدنیه؟ ممنونم از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا امکان ندارد زیرا قانون ایران ، در مورد تابعیت ، سیستم خون اجرا میگردد و نه خاک