مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه ایرانی برای فرزند دارای مادر ایرانی

سلام علیکم و رحمة الله

آیا به فرزند(مادر ایرانی، پدر اتباع) شناسنامه ایرانی تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

در صورت فوت پدر یا حصول طلاق بین پدر و مادر میتواند

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا بله قانونی در این خصوص تصویب واجرائی شده است ولازمه این امر این است که گواهی ولادت فزند مورد تائید استانداری وامور اتباع صادر شده باشد .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید