مشاوره حقوقی رایگان - تصرف و نپرداختن اجاره

مستأجری داشتیم که سه سال در خانه صفر نشست .دو ماه مانده به پایان قرارداد گفتیم امسال خانه را تحویل دهد. قرارداد تمام شد اما بلند نشد و گفت می‌خواهم دو ماه دیگر هم بشینم.گفتیم پس قرارداد را دو ماه تمدید کن...نکرد گفت پول تمدید به بنگاه نمیدهم. دو ماه نشست و اجاره هم نداد...بعد دو ماه تخلیه کرد اما سوراخکاری زیاد و بیجا و اشتباهی در سقف و دیوار و تراس انجام داد ...خونه رو آبکش کرد ... برای فسخ قرارداد هم بنگاه نیامد...ما هم پول ودیعه پیش خودمان نگه داشتیم تا به بنگاه بیاید اما او اجاره نداده و خسارت زده بعدش برای پس گرفتن ودیعه رفت شورای حل اختلاف از ما شکایت کرد البته به نتیجه نرسید چون ما گفتیم اجاره و اجرت المثل ایام تصرف و خسارت را میخواهیم و شورا گفت در حدود صلاحیت ما نیست و کار ما فقط سازش است پرونده بی نتیجه بسته شد ... و در ضمن طی این مدت ما را تهدید به شکایت میکرد... به نظر شما ما چه باید میکردیم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا تامین دلیل مبنی بر ارزیابی خسارت وارده بدهید بعد از اعلام نظر کارشناس . دادخواست 1- مطالبه خسارت 2- اجاره بهای معوقه 3- اجرت المثل ایام تصرف بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس طرح دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست تامین دلیل و دادخواست مطالبه خسارت دهید