مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به عنوان شغلی

بده 12سال و3ماه دریک کارخانه تولید سیم وکابل برق فشارقوی وفشارضعیف مشغول کارهستم و جالب اینکه در همان سالن تولیدی که مشغولم چندنفرازهمکارانم باسابقه 20سال واحد حمایت مشاغل سخت
بازنشسته شدند وحال اینکه بنده باعنوان شغلی کارگرخدمات تولید وبا 20سال و6ماه
سابقه که الباقی سابقه بعنوان کارگرخدمات
عمومی در اداره راه وشهرداری که گفتند شامل شما نمیشود تکلیف چیست

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید