مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به عنوان شغلی و سختی کار

باسلام.این جانب به مدت 5سال در شرکت برق قدرت مشغول به کار بودم وعنوان شغلی این جانب را کارگر ساده فرستاده با توجه به این که بنده برق کار وجوشکار شرکت بودم و یک نامه به عنوان رضایت نامه از شرکت فوق دارم آیا می‌شود برای عنوان شغلی اعتراض کرد؟
وبنده در یک شرکت آب معدنی به عنوان فنی کار مشغولم کل سابقه من در شرکت13 سال دارم و کل سابقه بیمه من 23 سال میباشد آیا اگر اقدام کنم میتوانم سختی کار بگیرم هم برای 13 سال و هم5سال و بازنشسته بشم؟ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سازمان بیمه پرداز درخواست تصحیح عنوان شغلی نمایید و به عنوان شغلی فعلی اعتراض کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید در ‌مراجع اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید
باید نوع شغل شما در کمیته تعیین مشاغل سخت بررسی گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که از طریق اداره کار پیگیری بفرمائید.