مشاوره حقوقی رایگان - ساختمان

سلام
مالک ساختمان مقابل و چسبیده به ساختمان ما در حال تخریب جهت بازسازی است و با ایجاد سر وصدا وخسارت به ساختمان ما باعث آزار و تخریب گردیده . از ایشان شکایت کردیم تحت دو عنوان اذیت و ازار و تخریب ساختمان حال با چه شرایط و به چه صورت رضایت یا موافقت بدهیم که همچنان فشار شکایت بر رویش باشد (یا شکایت در جریان باشد) و تا چند سال آینده که کار ساختمان سازی اش به پایان میرسد تماما مراعات حال مار را بکند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع نیاز به بررسی است
و با این توضیحات امکان پاسخگویی نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به‌ هر حال تخریب و بازسازی سر و صدا دارد پس یا رضایت ندهید یا رضایت بدهید. مشروط به عدم سر و صدا که نمیشود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چاره ایی نیست زندگی شهر نشینی و مدرن چنین عواقبی هم دارد ولی تعهد بگیرید که شبها و روزهای تعطیل کارهای پر سر و صدا را انجام ندهند .
بابت تخریب اگر به شما خسارتی وارد شده آن را مطالبه کنید

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مطلقا امکان ندارد زیرا رضایت باید منجز باشد و غیر قابل رجوع است و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطلقا امکان ندارد زیرا رضایت باید منجز باشد و غیر قابل رجوع است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام امکان ندارد زیرا رضایت باید منجز باشد و غیر قابل رجوع است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رضایت باید مطلق و بدون شرط باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام رضایت باید منجز و بدون قید و شرط باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مطلقا امکان ندارد زیرا رضایت باید منجز باشد و غیر قابل رجوع است