مشاوره حقوقی رایگان - تغییر در مشاعات ساختمان

سلام، بنده در ساختمانی با 48واحد زندگی میکنم، آیا هیئت مدیره با تصمیم خود، اجازه تغییر در لابی و مشاعات را دارد یا نیاز به برگزاری مجمع دارد؟ و سوال دوم اینکه برای برگزاری مجمع آیا با در خواست چند نفر (مثال 10واحد از 48واحد) آیا هیئت مدیره موظف به برگزاری مجمع عمومی فوق العاده میشود یا اینکه برای برگزاری مجمع عمومی فوق العاده هم باید رای گیری کرد و نصف بعلاوه یک آرا را نیاز دارد؟

هیئت مدیره ما شروع به تغییراتی در لابی کرده و وقتی چند نفر اعتراض میکنند و میگویند شما ابتدا باید مجمعی برگزار می‌کردید و نظر ساکنین را جویا میشدید، می‌گوید باید نصف بعلاوه یک مالکین درخواست مجمع داشته باشند تا ما مجمع را برگزار کنیم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هیات مدیره باید سالی یکبار مجمع عادی تشکیل دهد و در مواردی که نیاز به تصمیمات اساسی است باید مجمع فوق العاده تشکیل دهد این نصابی که میفرمایید برای معتبر بودن تصمیمات مجمع لازم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هر گونه تغییر در مشاعات باید با اجازه همه همه مالکان باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هر گونه تغییر در مشاعات باید با اجازه همه همه مالکان باشد