مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی محل خدمت

سلام
من پذیرفته شده ازمون استخدامی 99هستم و دانشگاه علوم پزشکی تهران قبول شدم.این دانشگاه بدون اطلاع بنده و بنا به حرف خودشون براساس اعلام نیاز محل خدمت بنده رو مرکزطبی زدن .باتوجه به شرایط این بیمارستان و شیفتاش که فقط صبح ها میباشد من نمیتوانم این مرکز کارکنم و با مسئولین بیمارستان هم صحبت کردم و گفتن نمیتونن به من شیفت عصروشب بدن وبه مسئولین استخدام ستاد هم اطلاع دادند ولی باز هم با اصرار ‌وتهدید که استخدامت لغو میشه اگه نری اینجا میگن حتما همین مرکز باید بری و جابجایی نداریم….
من دوبار نامه جابجایی نوشتم وحتی خواستم که هرجای دیگه ای که نیرو میخوان من انتقال بدن ولی انجام ندادن…بااینکه ابلاغ بچه های تازه استخدام هم رشته بنده رو مراکز دیگه بعد ازمن زدن
من باید چیکارکنم؟؟؟ازطریق دیوان عدالت میتونم کاری انجام بدم ؟؟اصلا نتیجه ای داره یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور:
اینگونه امور تابع مقررات داخلی ارگان مربوطه می باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اینگونه امور تابع مقررات داخلی ارگان مربوطه می باشد.از ارگان مربوطه پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید