مشاوره حقوقی رایگان - ارسال نیابت

باسلام ، برای شکایت من چون متهم ساکن شهر دیگس نیابت ارسال شده ، خودمم در حال حاضر ساکن اون شهرم اما آدرس داخل پرونده شهر دیگس، برای پیگیری پرونده توسط قاضی من تو کدوم دادگاه ابلاغ میشم؟تو کدوم شهر؟ همون جاییکه آدرسم هست توی پرونده یا شهری ک متهم ساکنه؟ ممنوووونم ، واقعا خداخیرتون بده ک راهنمایی میکنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست
منظر ابلاغ دادگاه باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات شما واضح نیست منظر ابلاغ دادگاه باشید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام مگه سامانه ابلاغ الکترونیکی ندارید؟

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تمامی رسیدگی ها در دادگاه محل وقوع جرم صورت می گیرد دادگاه مجری نیابت فقط دستورات دادگاه معطی نیابت را اجرا می کند