مشاوره حقوقی رایگان - خرید خدمت سربازی برای سابقه تامین اجتماعی

سلام، بنده و.ش سال 1375/02/18 تا 1377/05/26 خدمت سربازی انجام داده ام اقدام به خرید سابقه خدمت برای تامین اجتماعی نموده ام این پیام را به من می‌دهند بیمه شده گرامی بازه تاریخی دوره خدمت شما در پایگاه اطلاعاتی از ناجا مشخص نشده است لطفا بگویید چکار کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از اداره بیمه پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی از طریق اداره بیمه موضوع را پیگیری نمایید