مشاوره حقوقی رایگان - خرید خدمت سربازی دوران جنگ رایگان ؟

با سلام : اینجانب از تاریخ 1364/12/18 لغایت 1367/04/17 خدمت سربازی بوده و دارای 28 ماه خدمت دوران جنگ بوده و ایثارگر میباشم.
آیا مشمول خرید خدمت رایگان میشوم ؟
اگر "نه " با چه مبلغی من میتوانم آنرا بخرم ؟ در ضمن میتوانم اقساطی بخرم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از همان ارگان پیگیری کنید سوال شما حقوقی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق یگان مربوطه و همچنین اداره امور ایثارگران پیگیری نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع را از طریق ارگان مربوطه و بیمه پیگیری کنید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
در تاریخ 9 بهمن 1400، کمیسیون تلفیق، طرح خرید خدمت سربازی در سال 1401 را برای سربازان غایب مطرح کرد. طبق این طرح دارندگان مدرک تحصیلی کاردانی و کمتر از آن با پرداخت 250 میلیون تومان، دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد با پرداخت مبلغ 400 میلیون تومان و دارندگان مدرک پزشکی عمومی و دکترای تخصصی و بالاتر از آن در تمامی رشته ها با پرداخت مبلغ 600 میلیون تومان به حساب خزانه کل کشور قادر به خرید سربازی خود هستند. که در مجلس تأیید نشد و در حال حاضر طبق قوانین جاری کشور، خرید خدمت سربازی به طور کلی لغو شده است و تنها امکان خرید خدمت سربازی طی شرایطی برای مشمولان خارج از کشور فراهم می باشد.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام.سوال شما حقوقی نیست ،از ارگان مربوطه پیگیری کنید