مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال مسروقه

با سلام گوشی خریداری کردم قرارشدکارتن را فردا بدهد اما بعدازچندروز کارتن دانیال رو فهمیدم کارتن ندارد پس دادم پولم راهم ندادالان کسی شاکی شده که چون سیمکارت من چند روز روی گوشی بوده من سارق هستم ودر ابلاغیه ذکر شده اتهام انتسابی چطور بی گناهیست اثبات کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید اثبات نمایید که گوشی را از شخصی خریداری نموده ایید وان شخص را معرفی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات نمایید که گوشی را از شخصی خریداری نموده ایید وان شخص را معرفی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید ادعای خود را با ادله و دلائل اثبات نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما باید ادعای خود را با مستندات و مدارک قوی اثبات نمایید.