مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن نوه از مادر بزرگ

سلام پدربزرگم سالها پیش فوت کرده و مادربزرگم شکرخدا هنوز در قید حیات میباشد . ودارای 5 فرزند میباشد .
حالا خودش میگه که میخوام خونه به تو برسه ولی خوب طبق قانون به فرزندانش میرسه و نوه ارث نمیبره .
آیا با وصیت نامه امکانش هست که بعدا بتونم مدعی باشم .
و اگر میشود چطور باید اینکار رو انجام بدم که معتبر باشه .ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نوه جز طبقه اول است وارث می برد اما اگر در قید حیات هستند مادربزرگ می توانند طی یک عقدی چون صلح به شما واگذار نمایند اینگونه از ماترک خارج وبحث ارث منتفی است

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در این خصوص صلح نامه تنظیم کنید یا اینکه انتقال قطعی انجام دهید وصیت نامه صرفا تا یک سوم اموال نافذ هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نوه جز طبقه اول است وارث می برد اما اگر در قید حیات هستند مادربزرگ می توانند طی یک عقدی چون صلح به شما واگذار نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مادربزرگ میتواند در وصیت نامه تا 1/3 از اموال خود را به هر شخصی ، وصیت نماید یا و شما میتوانید در قالب قرارداد عقد صلح عادی یا رسمی ، ملک را
به خود منتقل نمایید یا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وصیت نامه تا میزان یک سوم اعتبار دارد