مشاوره حقوقی رایگان - دوست بنده چند باری هست لواط کرده به مدت یکسال

دوست بنده چند باری هست لواط کرده به مدت یکسال. میخواستم ببینم چقدر زمان می‌بره که میخواد بره استخدامی این کار رفع بشه نمی‌خواد خانوادش متوجه شوند منو مجبور کرده بپرسم از سایت ها و هرجا که امکان داره و همه میگن سایت شما معتبره بی زحمت میشه بگید مدت زمانی که این که نشون نده لواط کرده چقدره بعدش درمانی چیه که از مفعولی دربیاد بعدش استخدامی دولتی پلیس میخواد بره میخوام پرس و جو کنم اگر امکان خوب شدن داره بگید بعدش راه کم هزینه بگید و مدت خوب شدن به طور عادی چقدره تا تو دستگاه نشون نده مرسی از همه شماها

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به پزشکی قانونی یا پزشک متخصص ارجاع بشه قطعا تشخیص است.
و درمانش اینکه دیگه تکرار نکنه و به مرور زمان آثارش کمتر میشه.
معمولا جهت استخدام در نیروی انتظامی مقعد معاینه نمیشه.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به پزشکی قانونی یا پزشک متخصص ارجاع بشه قطعا تشخیص است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر به پزشکی قانونی یا پزشک متخصص ارجاع بشه قطعا تشخیص است

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام قابل تشخیص است و استخدام به نیروی انتظامی معاینه مقعدی نیز انجام میگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از پزشک متخصص سوال کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر به پزشکی قانونی ارجاع شود قابل تشخیص می‌باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دوستت بگو برای همیشه قابل تشخیص است و خوب شدنی نیست در ضمن اینکار گناه حرام و جرم سنگین دارد