مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

باسلام.من5سال پیش باخانمی ازدواج موقت 99ساله انجام دادم.خودایشون عاقدرواوردن وشهودهم ازدوستان خودشون بودن.چندماهه بی دلیل اذیت میکنن ومیگن جدا شیم.ولی من راضی نیستم.صیغه نامه دست ایشون هست.عاقد رو هم من نمیشناسم. میخوام اقدام قانونی کنم.لطفا راهنماییم کنید.باسپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام ابتدا عقد نکاح شما میبایست ثابت شود تا دعوی الزام به تمکین را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اثبات رابطه زوجیت و الزام به تمکین لازم است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام نظر به موقت بودن عقد نکاح فی مابین محکوم کردن ایشان به تمکین مفید و موثر نمی باشد چه آن که دارای ضمانت اجرایی نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ازدواج دایم 99 سال طول میکشه شما موقت 99 ساله انجام دادید باید ادله اثبات دعوا را فراهم سازید