مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

سلام سال99 با موتور تصادف کردم و مقصر نبودم بیمه دو سوم دیه پرداخت کرد و یک سوم دیه رو گفت از صندوق باید بگیری
میخواستم بدونم میشه باز شکایت کرد به پزشک قانونی چون هم نخاعی شدم و هم ضربه مغزی آسیب های زیادی بم وارد شد وچندتا از آسیب هام لحاظ نشده
آیا امکان اعتراض و شکایت را دارم؟

از جمله آسیب های ذکر نشده
از دست دادن حس بویایی
و ضعیف شدن حس چشیدن
شکستگی کتف پاره شدن تاندون پام و دستم و.....

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما پاسخ داده شد تکراری میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما باید دادخواست مطالبه هزینه های درمان اضافه بر دیه را طبق نظر کارشناسی به طرفیت مقصر و بیمه اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. بله شما باید دادخواست مطالبه هزینه های درمان اضافه بر دیه را طبق نظر کارشناسی به طرفیت مقصر و بیمه اقامه نمایید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بله میدوانید مجددا شکایت کنید بابت اسیب هایی که ذکر نشده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام میتوانید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست هزینه های مازاد بر دیه مطرح نمایید پذیرش آن بسته به نظر قاضی دارد