مشاوره حقوقی رایگان - چند روز قبل از تاریخ اتمام قرارداد با مستاجر ، صاحب خانه میتواند دادخواست تخلیه ثبت نماید؟

با سلام و تشکر از ارائه آگاهی به مردم خواهشمند است رهنمود فرمایید
1-چند روز قبل از تاریخ اتمام قرارداد با مستاجر ، صاحب خانه میتواند دادخواست تخلیه ثبت نماید؟
2-متن دادخواست کجا تنظیم میگردد به لحاظ نوشتن متن حقوقی بجای متن محاوه ایی؟
بنده قرارداد سه برگ دستنویس با مستاجر دارم بنا به ناسازگاری و عدم تخلیه در تاریخ انقضا دارد.

تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از اتمام قرارداد میتواند درخواست تخلیه را ثبت کند برای نوشتن دادخواست میتوانید از وکلا کمک بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با انقضای مدت قرارداد می‌توانید دادخواست تخلیه را از طریق دفاتر خدمات قضایی تنظیم و ارائه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اتمام قرارداد باید دادخواست داده شود