مشاوره حقوقی رایگان - چت واتساپ

سلام این که میگن چت واتساپ رو نمیشه پرینت گرفت اما میشه بازیابی یا اسکرین گرفت چجوریه؟؟ از اخرین نسخه واتساپ بازیابی میشه یا از نسخه های قبلم میشه گرفت

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام باتوجه به اینکه پیام رسان ها خارجی هستند امکان بازیابی وپرینت مکالمات وچت ها سرورها درصورت دلیت اکانت وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از متخصص این رشته سوال بفرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اینکه پیام رسان ها خارجی هستند امکان بازیابی وپرینت مکالمات وچت ها سرورها درصورت دلیت اکانت وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اکانت حذف بشه امکان بازیابی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید