مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

با سلام.
2سال پیش در یک شرکت مواد غذایی بعنوان ویزیتور مشغول بکار شدم.
تقریبا 5 ماه کار کردم.دریافتی من ب اندازه 2 ماه بود.
از طرفی مشتری بدهی داشت و پرداخت نمیکرد خود مدیر فروش در جریان بود و بمن اعلام کردن ک کد ملی مشتری و بدم تا از طریق وکیل شرکت نسبت ب وصول وجه اقدام کنند.کد ملی مشتری و دادم.
حالا بعد از 1سال بعلت حساب باز من ک مبلغ 10میلیون میباشد 20 میلیون سفته من را اجرا گذاشتن و حساب من رو مسدود کردن.
در صورتی ک من هنوز تکلیف حقوق هایم مشخص نشده.
تقریبا طلب من هم از شرکت 10 میلیون تومان میباشد.
شورا حل اختلافی ک شکایت کردن شهرستان است
دفتر اصلی شرکت هم در همان شهرستان است.
تماس میگیرم جوابگو نیستند
نه جوابگو هستند نه پیگیر این مورد ک من هم طلب دارم از شرکت.

آیا به هر شورا حل اختلاف مراجعه کنم میتوانم پیگیر باشم؟
و سوال دیگر اینکه 2تا از حساب های من رو مسدود کردن امکان اینکه حساب های دیگه ای که دارم هم مسدود کنن هست یا خیر؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق مرجع قضایی امکان آن وجود دارد.