مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام

سلام
اگر کسی در اینستاگرام متنی موافق با قوانین اخلاقی اسلامی برای کسی بفرستد و امر به معروف و نهی از منکر نماید و آن شخص به وی توهین نموده و ادعا نموده که از وی شکایت خواهد کرد، اگر خدا بخواهد آیا می‌تواند بخاطر امر به معروف کردن از کسی شکایت کرد؟
شخصی که امر به معروف نموده،
گفته که شخص مقابل به وی بی احترامی کرده است و به او گفته تاوان خواهد داد و در جای دیگر از متن گفته که او را به خدا واگذار می‌کند.
ان شاءالله تعالی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان بی مورد است. اگر امر به معروف کرده اید که چه شکایتی؟ ولی باید در نظر داشت که گاهی اقدامی در لوای امر به معروف اثرات سو به جا میگذارد. بستگی ب ان شخص دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و حتی دادسرا وارد رسیدگی به این موضوع نیز نخواهد شد.