مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات برای رابطه نامشروع

من با یه زن متاهل رابطه داشتم که ظاهرا همسرش پی برده ولی رابطه در حد گفت وگو بوده ایا همسرش میتواند صرافا با داشتن پرینت چند تماس که زیر یک دقیقه بوده وسه پیامک با مضمون بیا تلگرام و تماس بگیر میتواند شکایت کند؟ با توجه به اینکه نام و ادرس مرا ندارند فقط شماره ای که پیام دادم وتل زدم به اسمم هست و بیشتر با ایدی در تلگرام در تماس بودیم و با توجه به اینکه از چتها هم هیچ عکس یا سندی ندارد و همگی پاک شدن ایا این جرم را دادگاه محرز میداند با مدرکه چند تماس زیر دو دقیقه اونم 5یا 6 تا تماس بوده و دوپیامک ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدت زمان تماس ها مهم نیست مهم وجود رابطه نامشروع است که با پیامهای گفته شده باید قاضی به اقناع وجدانی برسد. اگر باز هم نیاز به اطلاعات بیشتر دارید ، تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رابطه مجازی اصولا رابطه نامشروع تلقی نمبشه

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام اصولا خیر زیرا پیام و چت اماره قضایی بوده و دلیل محسوب نمی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و جای نگرانی نیست .