مشاوره حقوقی رایگان - پلمب مغازه اجاره ای

سلام مغازه ای رو برای یکسال اجاره کردم،از طرف شهرداری برای پلمپ آمدن ومغازه رو پلمب کردن،حالا صاحب ملک اجاره نامه رو لغو نمیکنه که مغازه ام رو جای دیگری دایر کنم،کارمن بازیافت زباله هست وشهرداری به بهانه ی زشت شدن چهره شهر آن را پلمپ کردوحالا پلمپ باز کرده و10روز فرصت داده مغازه رو جمع کنم ولی صاحب ملک پولم رو نمیده،تکلیفم چیه؟میتونم از صاحب ملک شکایت کنم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
پلمپ مغازه توسط شهرداری ارتباطی به مالک ندارد و حتی اگر شما برای بقیه مدت از ملک ایشان استفاده ای نکنید همچنان مستاجر محسوب شده و باید اجاره پرداخت کنید ،البته مالک هم نمی‌تواند تا پایان مدت مغازه را به دیگری اجاره دهد، گزینه مناسب پیدا کردن مستاجر برای ملک مالک توسط خود شما و اقاله قرارداد فعلی است .

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اظهارنامه فسخ اجاره بدهید و دادخواست فسخ به دادگاه بدهید. در ضمن مطالبه ضرروزیان هم بکنید