مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پلمپ ملک تجاری

سلام
خسته نباشید
ملک تجاری را اجاره داده ام ولی با گذشت بیش از 5 ماه از پایان قرارداد، علی رغم اینکه در طول مدت 5 سال اجاره بها دریافت نکرده ام ،باطرح دادخواست تخلیه فوری ملک هنوز نتوانسته ام از شورای حل اختلاف حکم تخلیه را دریافت نمایم ، آیا میتوانم تقاضای پلمپ ملک را بکنم تا تکلیف تخلیه و اجاره بها و خسارت وارده طبق قرارداد، روشن بشه؟
به چه مواد قانونی میتوانم استناد کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است پلمب به چه دلیل؟ خیر
پرونده تخلیه را ادامه دهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. میبایست همان پرونده تخلیه راپیگیری وبه نتیجه برسانید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چرا نسبت به عدم پرداخت اجاره اقدامی نکردید علت عدم صدور رای تخلیه چیست؟