مشاوره حقوقی رایگان - عدم ابلاغ جلسه دادگاه

جلسه دادگاه با ابلاغ به وکیل اینجانب که (قبلا چند سال قبل )بطور کتبی در پرونده استعفا داده و ثبت دفتر هم شده برگزار شده در حالی که سمتی نداشته است و در حال حاضر نتیجه رای به زیان اینجانب صادر شده است بنده اعتراض کرده ام و به تجدید نظر ارسال شده است . سوال من این است آیا این پرونده شرایط رسیدگی و اختصاص زمان تا بررسی در تجدید نظر را دارد یا اینکه بایستی به علت ایراد شکلی مجددا به دادگاه بدوی ارسال گردد تا دوباره با حضور خودم جلسه برگزار شود.ممنونم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه تجدیدنظر می تواند تشکیل جلسه دهد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
چنانچه ابلاغ برای شما ارسال نشده باشد، شرایط شکلی رسیدگی مخدوش بوده و جهت رسیدگی مجدد به دادگاه بدوی ارسال میشود.