مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

پدرم از دوران جنگ و قبل از تولد بنده درگیر مریضی بوده (اعصاب و روان و موج گرفتی و..) به دلیل شغلی که داشته در شرکت خصوصی، پس هر بیمارستانی که معرفی می کردند می رفته برای درمان و به دلیل بضاعت مالی نتوانسته مدت زیادی را بستری باشد.
برای دیدن دکتر معتمد از سمت نظام وظیفه مراجعه کردیم و مدارک قبلی که بود را نشان دادیم دکتر گفت موج گرفتگی شما تایید شده و من هم مثبت اعلام می کنم اما در کمیسیون نظام وظیفه رای ندادند و بهانه آوردن در بیمارستان دولتی باید بستری بوده باشی و مدرکی از این قبیل داشته باشی اولاً که در بالا توضیح دادم به دلیل کار پدرم هر جایی نمی تونست بره و جایی که قرارداد داشت میتونست بره و از آن زمان تا به الان هم در خانه است و درگیر مریضی و اصل بازنشستگی ایشون هم به همین دلیل بوده خواستن باز خریدش کنن به دلیل مریضی اما با وساطت دوستان که گفتن مشکل مالی داره بازنشستش کردن و ماهم فکرشو نمیکردیم بخواد نیاز به مدارک پزشکی باشه که جمع کنن چون من دنیا نیامدا بودم اون زمان. حال با این شرایط اعتراض زدیم به رای. واقعا نمیدونم بنده تک پسر با چهارتا خواهر و مادر و پدر مریض اینجوری باید شود که و اقلا نیازم هست به معافیت و برقیه راحت بتونن بگیرن ...
چه کنم که قبول کنن و معافیت بگیرم؟؟
در ضمن دکتر های کمیسیون حتی پرونده و شرایط رو هم نگاه نکردن که تک پسر ذکور هستم و با رفتن من خانواده به مشکل برمیخوره...

پاسخ ها :

معافیت کفالت