مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند تعهدنامه غیر مالی

سلام خسته نباشید خواهشمندم جواب منو بدین متشکرم
اینجانب بعد از زایمان فرزندم به دلیل اینکه در ازمون استخدامی قبول شده بودم همسرم دقیقا بعد از یک هفته از زایمان سزارینم میگذشت مرا مجبور کرد که چک سفید امضا به ایشان بدهم تا در قبال دریافت لاشه چک به ایشان تعهد محضری دهم
متن تعهد محضری:
اینجانب در سلامت جسمی وروحی و کامل با اختیار خود و با اطلاع خانواده این تعهد نامه را قبول میکنم (در حالی که ن خانواده ام اطلاع داشتن و ن خودم در شرایط جسمی سالمی بودم تازه 13روز از سزارینم میگذشت و در قبال دریافت لاشه چک منو مجبور کرد تعهد محضری بدم)
1-در صورتی که درخواست طلاق از طرف اینجانب باشد از کلیه حق وحقوقات خود که شامل مهریه،نفقه،طلا، جهیزیه وفرزند میشود هیچـگونه ادعا ندارم
2-تمام مخارج وهزینه ها جانبی فرزند مشترکمان با اینجانب باشد
3-در مخارج خانه به همسرم کمک کنم
4-بدون هماهنگی همسرم حق رفتن به هیچ مکانی را ندارم حتی منزل پدر ومادرم

و همچنین اقای .... متعهد گردید در صورت خیانت کردن به همسرش خانم... کلیه حق و حقوق ایشان را تماما پرداخت نماید

کل متن تعهد همین هست و هیچ تاریخ نقضی گذاشته نشده ...امضا و اثر انگشت هم زدیم

خواهش میکنم اگر امکانش هست کمک کنید همسرم بعد از این تعهد هرروز کتکم میزد ومن مجبور شدم منزل رو با بچه دو ماه وهفت روزه ترک کنم ایشون بعد گرفتن این تعهد لاشه چک رو بهم پس داد و من اصلا خانواده ام رو در جریان این تعهد قرار نداده بودم. بخاطر اینکه زندگیمون خراب نشه تن به هر کاری دادم
حالا به دنبال ابطال این سند تعهد نامه غیر مالی هستم که فقط به نفع همسرم هست و تازه من در شرایط مناسبی نبودم ونامه بیمارستان هم دارم که به تازگی سزارین شده بودم و خانواده امم اصلا در جریان نبودن فقط تنهایی با همسر مکارم به محضر رفتم.... ایشون بعد گرفتن تعهد محضری متاسفانه اخلاقشان بسیار تغییر کرد و بخاطر هر صحبتی به شدت مرا کتک میزد....

پاسخ ها :

تعهد نامه غیر مالی تعهد نامه