مشاوره حقوقی رایگان - دعوت به عمل منافی عفت و جعل داده و استفاده از داده مجعول

سلام
چند وقت پیش داداشم تو اینستاگرام مزاحم خانو م همکارش که تو یه مجتمع خدمات خودرویی کنارهم کار میکنیم و مغازه داریم شده
و اونا هم زن و شوهر رفتن شاکی شدن
و رضایتشونو گرفتیم و حکم براعت صادر شد از داداشم تعهد محضری گرفتن که دیگه حق اشتغال زایی تو این مجتمع رو نداشته باشه
آیا اون تعهد نامه ارزش قضایی داره یعنی اگه داداشم بیاد در اون مغازه شاکی شن
چه مجازاتی برای داداشم داره چون پروانه کسب مغازه به نام اونه

پاسخ ها :

امین بویک

جناب آقای امین بویک :

اگه اخد رضایت در قبال اون تعهد برادرتون باشه برادرتون برن اشتغال زایی کنن مجدد میتونه اون خانم شکایت کیفریشو پیگیری کنه ولی اگه رای برائت صادر شده باشه و تعهد صرف باشه مشکلی برای برادرتون پیش نمیاد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت رضایت آنها در قبال تعهد بوده که از شما اخذ شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا چنین تعهدی فاقد ضمانت اجرا است مگر در تعهدنامه یا در
دادنامه شرط خاصی ذکر شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر ارزش قانونی ندارد
ولی اگر به هر دلیلی مشکلی پیش بیاد و شکایت کنند ممکن است تعهد در نظر دادگاه موثر باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،ضمانت اجرا نداردچون در حکم نیامده و رضایت اخذ شده و برائت گرفته شده.