مشاوره حقوقی رایگان - تردد با ماشین فرد متوفی

عرض سلام

همسر بنده حدود 4 ماه است که فوت کردند و وسیله نقلیه به نام ایشان است و هنوز به خاطر مشکلات و گرفتاری ها نتوانستم انحصار وراثت کنم و از وسیله نقلیه که به نام ایشان است دارم استفاده می کنم. یکی از کارشناسان محترم شما به نام سرکار خانم پریسا عطاریان در پاسخ به سوال یکی از سوال کنندگان فرمودند به خاطر عواقب احتمال هرچه سریع تر فک پلاک و سند به نام دیگری شود. سوال بنده این است منظور ایشان از عواقب احتمالی چیست. ممنونمعرض سلام

همسر بنده حدود 4 ماه است که فوت کردند و وسیله نقلیه به نام ایشان است و هنوز به خاطر مشکلات و گرفتاری ها نتونستم انحصار وراثت کنم و از وسیله نقلیه که به نام ایشان است دارم استفاده می کنم. یکی از کارشناسان محترم شما فرمودند به خاطر عواقب احتمال هرچه سریع تر فک پلاک و سند به نام دیگری شود. سوال بتده این است منظور ایشان از عواقب احتمالی چیست. ممنونم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

هیچ گونه عواقبی ندارد نگران نباشین
با راحتی کامل استفاده کنین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پاسخ شما مستلزم گفتکو و بررسی است تماس بگیرید.