مشاوره حقوقی رایگان - ندادن دستمزد کارگران سنگ کاری

سلام بنده به مدت سه سال برای کسی کار کردم اوایل به عنوان کارگر ساده که مزد معین داشتم بنا به کسب تجربه و مهارت دستمزد رو هم ایشان تعیین میکرد ولی هیچوقت با بنده حساب و کتاب نکرد بعد از سه سال الان 15 میلیون تومان از ایشون طلب دارم الانم این بنده خدا طلب بنده رو انکار میکنه هیچ مدرکی هم علیه ش ندارم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر هیچ مدرکی ندارید تنها راه درخواست سوگند دادن ایشان است. دادخواست مطالبه وجه باید بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید شهود معرفی کنید یا اگر شاهد ندارید در جلسه درخواست کنید قسم بخورد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید با استناد به شاهد طرح دعوا نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره کار شکایت و پیگیری کنید