مشاوره حقوقی رایگان - یکی از وراث غیر قانونی از کشور خارج شده و یک از ورثه ادعای دریافت سهم الارث فرد غایب را دارد

مستاجر فوت شده انحصار وراثت انجام شده یکی از وراث بطور غیر قانونی از کشور خارج شده و از 7 ورثه 6 ورثه داخل کشور هستند که قرار شده یا به یکی وکالت بدهند یا خودشان شخصا برای دریافت سهمشان مراجعه کنند و یکماه از قرارداد پدر فوت شده شان بامن باقی است و میخواهم اظهار نامه تخلیه بدهم . یکی از ورثه میگوید سهم فرد غایب را چک بگیر و حاضر شده تعهد در قبال خیانت در امانت و هر گونه کشف فساد و مراجعه شخص غایب به محاکم قضایی را به عهده بگیرد . تکلیف من موجر این وسط چیست؟ اگر کل پول ودیعه را بحساب دولت بریزم با توجه به مالیات بر ارث و بلوکه شدن سهم آن ورثه غایب از سوی مستاجر تهدید شده ام . چکار باید بکنم ؟/ آیا بغیر از شورای حل اختلاف راهکاری وجود دارد؟؟ یا نوشته ای که بنده را بتواند مبری کند ضمنا دفترخانه اسناد رسمی نیز اقرار نامه تحویل چک فرد غایب به یکی از ورثه را نمیپذیرد و میگوید خودتان توافق کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و توضیحات بیشتر از شما خواهد بود در صورت تمایل از طریق پنل تلفنی تماس حاصل فرمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ریسک است. احتمال دارد روزی شخص از خارج برگردد و مطالبه سهم الارث اش را کند. یک راه این است که آن شخص که خارج است به شخصی وکالت در دریافت سهم الارث بدهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید