مشاوره حقوقی رایگان - وصول مهریه

سلام وقت به خیرچند روز پیش ابلاعیه دادگاه برام اومد برای وصول مهریه که تو همین یه جلسه تموم شدبعداز دو روز یه دادنامه برام اومد که رییس دادگاه مبلغ مهریه واینکه شوهرم موظف به پرداخت اون هست رو تایید کرده بود الان میخوام بدونم این حکم قطعی دادگاه هست یا نه مراحل دیگه ای هم داره مگه مهریه قسط بندی نمیشه؟ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور اجرائیه شوهرتون می تواند دادخواست اعسار بدهد.
اگر زوج دادخواست اعسار نده دادگاه تقسیط نمی کند.
این سوال رو شما بری چندمین بار مطرح می کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و توضیحات بیشتر از شما خواهد بود در صورت تمایل از طریق پنل تلفنی تماس حاصل فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مراحل مختلفی می تواند داشته باشد لذا باید حکم شما را مطالعه نمایم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر در رای نوشته قطعی، قطعی است والا قابل تجدیدنظر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از صدور اجرائیه شوهرتون می تواند دادخواست اعسار بدهد. اگر زوج دادخواست اعسار نده دادگاه تقسیط نمی کند. این سوال رو شما بری چندمین بار مطرح می کنید