مشاوره حقوقی رایگان - وصول مهریه

باسلام من حدود1سال پیش طلاق خلعی گرفتم و50هزارتومان بخشیدم از50میلیون و14سکه ومابقی رامیخوام اجرابگذارم وباشوهرم توافق کردم که مهریه ام رامیبخشم فقط دیگه دست ازسرمن برداره بره دنبال زندگیش اگرنه دنبال خونم بگرده دنبال دعاثناملاجادو ایکارابره مهریه ام رااجرامیگذارم ولی توجهی نکردواینکه معتاده دزده سابقه زندان وجرم سرقت داره ممنون میشم که جواب سوالم رابدهید
سوالم اینه که بااین منبع درآمد وضعی که داره آیامهریه ای به من تعلق میگیره اصلا اصلادادگاه باشرایطی که داره اجرامیکنه یانه؟واینکه اگرمیشه بایدکجابرم که سریع تر هزینه کمتری دفتراسنادرسمی یادادگاه؟یاپیشخوان؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا از طریق دفترخانه ای که ازدواج شما را ثبت کرده و اجرای ثبت اگر مالی شناسایی نشد از طریق دادگاه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه ای که عقد کرده اید می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و از طریق اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کنید اگر اموالی نداشت می توانید گواهی بگیرید و از طریق دادگاه نسبت به مطالبه مهریه اقدام نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما درخواست اجرای
مهریه را در اجرای ثبت مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید برای درخواست مهریه به محضری که عقد کردید مراجعه کنید و سپس ازطریق اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کنید اگر اموالی نداشت می توانید گواهی بگیرید و از طریق دادگاه نسبت به مطالبه اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهریه قابل وصول می باشد از طریق اجرای ثبت اقدام نمایید اگر مالی داشت توقیف نمایید اگر نه گواهی گرفته از طریق دادگاه اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اگر مهر خود را نبخشیده اید قابل مطالبه است. از دفتر ازدواج مربوطه پیگیری کنید