مشاوره حقوقی رایگان - وصول مهریه

سلام خسته نباشید .ببخشید من برای وصول مهریه به اداره ثبت مراجعه کردم بخشی ارمهریه وصول شد باتوجه به شکایت خانوداه همسر مرحومم ورفتن پرونده به هیات نظارت وطولانی شدن رسیدگی پرونده وبالا رفتن قیمت سکه آیا من میتوانم درخواست محاسبه مابقی مهریه براساس نرخ جدید سکه داشته باشم .

پاسخ ها :

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
سکه به نرخ روز پرداخت می شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام بله هروقت اقدام نمایید بر اساس زمان پرداخا محاسبه خواهد شد