مشاوره حقوقی رایگان - منابع طبیعی

با سلام
بنده ملکی دارم که چهار دیواری است و نزدیک صد عدد درخت انار هست و متراژ ملک 1000متر هست تو یه روستا هست و بین باغ ها این ملک تو بلندی هست الان منابع طبیعی اومده میگه جزو منابع طبیعی هست و باید خراب بشه در همسایگی من هم باغ هم گاو داری وجود دارد اما فقط ملک من ملی اعلام شده و میخوان خراب کنن ایا میشود کاری کرد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و توضیحات بیشتر خواهد بوددرصورت تمایل از پنل تلفنی تماس حاصل فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی دارید می توانید اعتراض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید به رای کمیسیون ماده 56 اعتراض کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید طرح دعوی کنید
نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما دادخواست اعتراض به رای کمیسیون را اقامه نمایید
و به عکس های هوایی استناد نمایید
تا توسط کارشناس رسمی از زمین بازدید بشود و ...