مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 3

معنی اعمال ماده 3 یعنی چه وچه اتفاقی برای کسی که ماده 3 به وی ابلاغ گردیده میافتد.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ماده سوم از کدام قانون

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

منظور ماده 3 نحوی محکومیتهای مالیست که محکوم علیه موظف است پس از صدورراجرائیه ظرف ده روز بدهی را بپردازد مگر اینکه درخواست اعسار دهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام منظور جلب محکوم علیه تا پرداخت دین است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منظور شما ماده 3 چه قانونی است اگر قانون اجرای محکومیت های مالی است که این ماده در مورد حبس محکوم علیه در صورتی که رضایت محکوم له را جلب نکند و یا اعسار ندهد و یا رضایت نگیرد میباشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی ، حبس بدهکار را در پی دارد