مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

1.به آخوند خونه فروختم
2.قبل از انتقال وام ازدنیارفت
3.وام به اسم من در بانک هس
4.ضامن و سفته وکسرازحقوق دادم ازمن هس
5.وارثان بدلیل زیاد بودن بدهی های آخوند ترکه رو رد کردن
6.الزام بهتعد کردم شکایت کردم از وارث .گفتن ترکه رو رد کردن
7.خونه فروخته شده توسط زنش وبقیه طلبکارا توقیفه
8.بانک اقساط وام رو از من میخواد
9.تمام مدارک بنام آخوندصلحنامه مباینامه وکالت نامه0فقط وام بنام من هس
10.مبلغ وام ازثمن معامله کم شده.ولی نمیدن خانواده اخوند
11.امکان فسخ بدلیل ردترکه و ندادن ثمن معامله هس؟؟
12.وام بیمه عمرهس اگر اخوند میامد بنام خودش میکرد الان بخشیده شده بود
13.میشه الان مطرح کرد که تمام مدارک و مستندات وامتیازات خونه بنام اخوند مرده هس تابیمه تصفیه کنه.ندارم دارم از شکم بچه هام میزنم میدم بانک
14.زنش چادری و اهل هیته ولی نمیده قسط رو .پدرش هم اهل نماز و روزه اونم نمیده.
15.اسید پاشی کنم بدم ماهواره چی میشه؟
16.آخر این قصه چیه .74میلیون ماهی 700هزارتومن 12تومن دادم تا الان
سه ساله دارم میدوم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از اموال شخص قابل توقیف است هرچند رد ترکه کرده اند ولیکن اگر مالی بدست اورید میتوانید معادل ان بابت اقساطی که داده ایید توقیف نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر ترکه را رد نموده اند که زن اجازه فروش خونه رو نداشته است .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید