مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند شش دانگ

سلام وقتتون بخیر
من مالک زمینی با سند مشاعی بودم که ابتدا با گرفتن پروانه از شهرداری دور زمینم را دیوار کشیدم و زمین را محصور کردم
بعدا با مراجعه به اداره ثبت اسناد درخواست تبدیل سند مشاع به شش دانگ کردم و با طی کلیه مراحل قاتونی که حدود یک سال به طول انجامید از طریق رای هییت تععین تکلیف سند شش دانگ گرفتم
زمین من چهار دیواری محصور با یک اتاق است.
کارشناس اداره ثبت یک خانه گزارش کرده
و در سند شش دانگ تک برگ نوع ملک را خانه نوشته است
حال شرکای زمین با ادعای اینکه چهار دیواری است و خانه نیست دادخواستی علیه من برای بطلان سند شش دانگ کرده اند
آیا از نظر حقوقی چهار دیواری محصور با یک اتاق خانه محسوب میشود یا سند من اشکال دارد؟
لازم به ذکر است علاوه بر من برای شورای تعیین تکلیف اداره ثبت اسناد هم شکایت ‌کرده اند.
با سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زمین مشاع باشد قابل افراز و شش دانگ نمی باشد و شما فقط میتوانید سند تک برگ مشاع بگیرید و چون در زمین شما یک اتاقک وجود داشته اداره ثبت سند شش دانگ به شما داده است و شما باید با تنظیم یک لایحه دفاعیه محکم از خود دفاع نمایید و