مشاوره حقوقی رایگان - جزای نقدی

سلام
من خودم شهرستانم و در تهران محکوم به پرداخت جزای نقدی شدم. حالا برای پرداخت اون باید چکار کنم آیا میشه از همین شهر خودم اقدام به پرداخت کنم یا حتما باید حضوری باشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از طریق دفاتر قضایی اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با تماس با شعبه و شماره حساب بانکی را از طریق بانک عامل شهرستان خود واریز نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

به واحد دادسرای محل خودتان مراجعه کنید راهنمایی میشوید.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

پس از پرداخت جزای نقدی فیش واریز بایستی بموجب لایحه به اجرا اعلام شود . بنابراین شما به شماره حساب مربوطه نیاز دارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید حضوری باشد. اجرای احکام شناسه پرداخت بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید مبلغ جزا نقدی را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و