مشاوره حقوقی رایگان - فروش اینترنتی

سلام. وقت بخیر. ممنون از سایت خوبتون

برای من یک مشکل در خرید اینترنتی پیش اومده. اگر ممکنه پاسخ بنده رو بفرمایید

یک دستگاه کواد کوپتر برای فروش در سایت آگهی ... آگهی کردم. از اونجایی که باتری مخصوص دستگاه رو نداشتم از سالم بودن اون اطلاعی نداشتم.

خریداری پیام داد و گفت دستگاه شمارو فوری می‌خوام.

بنده هم قبل از ارسال طی چندین صحبت بهشون گفتم این دستگاه احتمال داره خراب باشه. احتمال داره باتریش گرون باشه. و کاملا توجیهشون کردم که ممکنه خراب باشه.

ایشون پذیرفتن و گفتن برام بفرست ، باتری میندازم اگر سالم بود که باتری رو میخرم پول دستگاه هم پرداخت میکنم. اگر باتری انداختم و سالم نبود ، دستگاه رو بر میگردونم

من از طریق اسنپ باکس فرستادم براشون ، ایشون بهم گفتن ک باتری رو انداختم بهم میگن دستگاه خرابه و کار نمیکنه و از این حرفا

منم دیگه هرچی زنگ زدم و پیام دادم جواب نداد.

دیروز توی واتساپ بهشون گفتم اگر پول دستگاه (که هفتصد تومن بود) یا خود دستگاه رو تا فردا یکیش رو نفرستادید ازتون شکایت میکنم

ایشون هم گفتن من 200 تومن هزینه تعمیر دادم ، 50 پیک رفت برای تعمیر، 150 پول باتری ، 60 پول پیک اولیه ( که اصلن به عهده خودش بوده) ...
گفت اینا رو واریز کن تا منم برگردونم دستگاه رو.

درحالیکه قرار نبود اصلن که ایشون دستگاه رو تعمیر کنه و یا پولی بابت باتری بخواد از من بگیره. ایشون تمام هزینه ها رو بدون اینکه به من بگه انجام داده و حالا برای برگرداندن دستگاه گروکشی می‌کنه و پول میخواد

خواستم بدونم ماده ای یا حکمی هست که بتونم ایشون رو از طریق اون محکوم کنم!؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود موضوع نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. سوال طولانی از پنل مشاورتلفنی تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

با استناد به مکاتبات و چتها امکان شکایت و مطالبه قیمت دستگاه و یا استرداد آن را دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه ثمن را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست استرداد را
اقامه نمایید