مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت

سلام. ببخشید من یک ماه پیش وسیله ای برای فروش گذاشتم تو سایت درج آگهی بنده خدایی از اصفهان گفتم میخوانش خودشون گفتن ارسال کنم کد مرسوله بفرستم بعد پول واریزمیکنن . همینکار رو هم کردیم بعد چند روز پیام دادن که پولشون میخوان بسته اونی نیست که میخواستن الان چند روزه پلیس فتا اصفهان حسابم مسدود کرده بدون هیچ اخطاری . من الان هم وسیلمو دادم پولشم بدم حسابامم مسدود باشن مگه میشه
لطفا بگید من چکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا علت مسدودی را جویا شوید تا سپس نسبت به رفع ان اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر مرتکب جرم کلاهبرداری شده اید
هر طور شده شخص را راضی کنید و در محیط مجازی بدقولی نکنید که ممکن است به یک تا7 حبس محکوم شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به مرجع مسدود کننده مراجعه و علت را جویا و پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به پلیس محترم فتا مراجعه نمایید یا وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید حضورا به شعبه توقیف کننده حساب مراجعه نمایید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

در وهله اول باید مراجعه کنید پلیس فتا یا اگر پرونده ارسال شده دادسرا

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا علت مسدودی را جویا شوید با رجوع به مرجع مسدود کننده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی اقدام به جنس خود در مقابل مبلغ واریزی کنید و از مرجعی که حساب شما را مسدود کرده است به شکل حضوری پیگیری کنید.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
حضورا علت مسدودی حسابتان را از پلیس فتا، پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا یا از طریق تماس تلفنی موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به مرجع مسدود کننده حساب مراجعه نمایید و موازا دادخواست استرداد تنظیم نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید به پلیس فتا یا دادسرا مراجعه کنید.
همچنین امکان مراجعه حضوری به مرجع توقیف کننده و پیگیری موضوع وجود دارد.
در خرید اینترنتی مشتری حتی بدون دلیل ظرف مدت 7 روز می تواند از معامله انصراف دهد و شما مکلف هستید پول ایشان را برگردانید.
در حال حاضر به احتمال زیاد مرجع رسیدگی حق را به خریدار می دهد و بهتر است پول ایشان را برگردانید و رضایت خریدار را جلب کنید.