مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر قولنامه

سوال اول: سالها پیش زمین مشاعی پدر مرحومم واگذار کردند به یک سازمان، که در قولنامه آمده 53سهم مشاع از 240 سهم که هر سهم 184 متر، که بعد معلوم میشه هر سهم 204 متر بوده! متراژ هرسهم(184متر) در قولنامه آمده ولی در رونوشت سند که از اداره اسناد دریافت کردیم چیزی نیامده فقط نوشته 53 سهم از 240 سهم معادل یک دانگ و سیزده سیر از شش دانگ! آیا مابقی که حدود 1000 متر است قابل باز پس گیری است؟
سوال دو: پدرم ملکی به متراژ 7000 متر به پسرعمویشان میفروشد که معلوم میشه 13هزار متر بوده و پسرعموی ایشان با آگاهی به این موضوع وارد معامله شده بوده! و در قولنامه و اسناد پدرم ذکر کردند که فقط برای استفاده زراعی و کشاورزی!اما حالا در حال تفکیک هستند و به نظر قصد ساخت دارند! حالا آیا ما ورثه پدرم میتونیم بریم ادعا کنیم که اینجا به شرط زراعی کشاورزی فروخته شده و برای ساخت باید با ما مصالحه کنید؛ که بلکه بتوانیم همه یا حداقل بخشی از حق خود را زنده کنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما متراژ اضافی قابل استرداد است . باید مفاد قرارداد بررسی گردد و خریدار مکلف است که طبق مفاد قرارداد عمل نماید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.